Compari.ro - ghid autentic de shopping

NOUTĂȚI PE BLOGUL NOSTRU

ÎNTREBǍRI REFERITOARE LA COMANDĂ

Cât durează livrarea comenzii?

Comanda se expediază în termen de 24 de ore de la achitarea produselor sau se efectuează cu plata la livrare. Excepție fac produsele care nu sunt în stoc – la aceste produse data când devine disponibil este notată în descriere.

Cum pot achita comanda?

Plata poate fi efectuată în trei moduri:

- În numerar la livrare sau la colectarea de la unul din punctele Coletăriei
- Cu cardul, on-line, prin intermediul GoPay
- Prin transfer bancar

Pot colecta produsele personal?

Comanda se poate ridica de la oricare punct al Coletăriei. Informații suplimentare despre punctele de colectare găsiți AICI.

CARE ESTE PROCEDURA ÎN CAZ DE RECLAMAȚII?

Oferim o perioadă de garanție de 36 de luni. Dacă nu sunteți mulțumiți de produs, contactați-ne mai întâi la adresa de e-mail: info@zgarda-dresaj.ro
În 90% din cazuri reclamația este revizuită și sunt luate măsurile necesare într-un termen de doar 7 zile.

ÎNTREBǍRI REFERITOARE LA PRODUSE

După ce criterii să aleg zgarda de dresaj corect?

Începeți cu dimensiunile cățelului dvs. Specificațiile produsului prevăd lungimea curelușei la care se montează receptorul. În continuare, hotărați-vă dacă doriți un receptor impermeabil sau etanș, cu baterii sau care se încarcă prin conectarea la energia electrică. Funcțiile de bază sunt similare la toate zgărzile, adică sunet-vibrație-impuls.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE IMPERMEABIL ȘI ETANȘ?

Impermeabil reprezintă calitatea de a nu permite pătrunderea apei, precum ploaia ușoară și noroiul. Zgarda etanșă este de calitate superioară și rezistă la baie și la ploai torențiale.

Cât de mult rezistă bateria?

Rezistența unei baterii se calculează în dependență de consumul acesteia. Într-un regim de funcționare normală, bateriile care se înlocuiesc, rezistă aproximativ 30 de zile, iar bateriile care se alimentează la energia electrică, trebuie reîncărcate la o săptămână.

Câți câini pot dresa cu o singură telecomandă de zgardă electronică pentru dresaj?

În caz de achiziționare a încă unui receptor, puteți utiliza emițătorul pentru dresajul mai multor câini simultan. Fiecare model de zgardă are prevăzut numărul de câini pentru emițătorul respectiv.

Nu fac rău câinelui prin aplicarea impulsurilor electrice?

Forța impulsului electric se adaptează după mărimea câinelui. Unele zgărzi de dresaj conțin un test diode, care permite testarea puterii impulsului. Descărcarea electrică este foarte slabă, iar câinele dumneavoastră nu va simți durere, ci doar o senzație puțin neplăcută. Deoarece zgărzile, de obicei au trei funcții: avertismentul sonor, cu vibrații și cel electric, se recomandă folosirea mai întâi a semnalelor sonore, apoi a vibrațiilor, și doar în ultimă instanță a impulsurilor electrice.
Important de reținut: Zgărzile electronice sunt destinate exclusiv câinilor sănătoși.

Poate fi folosirea zgărzilor electronice privită ca un abuz asupra animalului?

Dacă zgarda ar fi folosită pentru pedepsirea animalului, atunci da. Este important de reținut că zgarda de dresaj este doar un dispozitiv auxiliar, care nu înlocuiește comenzile vocale și timpul pe care trebuie să-l dedicați prietenului dumneavoastră patruped.

Are grosimea blănii vreo influență asupra semnalului?

Aceasta nu influențează sub nici o formă funcționarea zgărzii. Pachetul conține electrozi de 2 mărimi diferite în funcție de grosimea blănii, însă este important ca electrozii să atingă pielea câinelui.

Este posibilă folosirea zgărzii electronice și pentru rase de talie mică?

Pentru rasele de talie mică, magazinul nostru îți pune la dispoziție zgărzile de dimensiuni mici cum ar fi BENTECH D776.

De la ce vârstă se recomandă folosirea zgărzilor și leselor pentru caini?

Zgărzile electronice de dresaj sunt potrivite pentru câinii cu vârsta de cel puțin 6 luni. Pentru o dresare eficientă este necesar ca animalul dumneavoastră să stăpânească deja comenzile de bază.

De ce se aude un zgomot în receptorul zgărzii?

Zgomotul pe care, posibil îl auziți, este, de fapt, senzorul de mișcare. În modul inactiv, receptorul trece automat la regimul de economisire a bateriei. În acest regim, impulsul emițătorelor nu funcționează. La o nouă mișcare, senzorul este activat.

Cât de precisă este raza de acțiune a zgărzii electronice pentru caini?

Este important de menționat că raza specificată este valabilă în condiții meteorologice ideale și în spațiu liber. Dacă există case, copaci și alte obstacole în apropiere, este ceva normal ca raza de acțiune a semnalului să fie mai mică.

FUNCȚIONEAZĂ ZGARDA ÎN CONDIȚII DE GER?

La temperaturi scăzute, consumul bateriei este mult mai mare. Pe vreme rece, vă recomandăm să încărcați bateria mai des. Pentru zgărzile cu baterii care se înlocuiesc, vă recomandăm să achiziționați baterii de calitate.

CÂT DE INTENS ESTE IMPULSUL ELECTROSTATIC?

Impulsul electrostatic nu este unul puternic. Acesta creează doar o senzație neplăcută, nu și durere, valoarea acestuia estimându-se în jur de 20 – 40V

Pot utiliza zgarda de perimetru în absența rețelei electrice?

Magazinul nostru oferă doar zgărzi electronice de perimetru unde este necesară conectarea unității de control la rețeaua electrică.