Compari.ro - ghid autentic de shopping

NOUTĂȚI PE BLOGUL NOSTRU

Magazinul nostru oferă oportunitatea de a profita de 30 de zile pentru a returna produsele, în caz că acestea nu se potrivesc câinelui dumneavoastră, disponibilă pentru fiecare din zgărzile electronice pentru dresaj și alte piese de echipament achiziționate. Dispozitivele sunt, de obicei, marcate cu o pictogramă, care arată astfel:

Deoarece este foarte dificil să știi cu exactitate dacă zgarda sau dispozitivul procurat se potrivește animalului dumneavoastră de companie, magazinul Zgarda-Dresaj e dispus să vă ofere oportunitatea de a alege.

Perioada de 30 de zile este oferită cu scopul de a vă oferi suficient timp pentru familiarizarea cu produsul (nu doar gadget-urile de mici dimensiuni, dar și echipament precum gardurile electrice pentru animale) și a-l testa, în conformitate cu parametrii câinelui dumneavoastră.

CONDIȚII DE RETURNARE PÂNĂ LA 30 DE ZILE

- Produsul trebuie să fie trimis la adresa noastră sau livrat personal până cel târziu în a 30-a zi de la primirea acestuia.

- Mărfurile trebuie returnate complete, în ambalajul lor original, fără a prezenta semne de uzură sau deteriorări evidente.

- Dacă un produs este dat cadou, acordul de donație va fi reziliat și darul va trebui returnat.

- Returnarea mărfurilor, fără nici o plată suplimentară, este posibilă numai dacă acestea nu sunt deteriorate în vre-un mod oarecare.

- În cazul în care avem costuri legate de restaurarea produselor (ex. Curățare, piese de înlocuit, precum ecranul și alte detalii), vom fi obligați să percepem o taxă egală cu costul de readucere a produselor, la condiția lor inițială.

- Vă rugăm sa folositi formularul corespunzător pentru dvs (reclamatie sau retur), pe care il gasiti mai jos in versiune pentru printat. Formularul se completează si se introduce in pachet cu produsul defect sau retur după caz. Fără acest formular reclamatia sau returul nu se va lua in considerare.

UNDE SE RETURNEAZĂ PRODUSELE

Obiectele destinate returnării pot fi trimise prin poștă, la adresa magazinului nostru Zgarda Dresaj:

ID 95462883 ZGARDA DRESAJ
Packeta Romania s.r.l.
Strada Virginia Nr. 4
077096 Dragomirești-Deal, Ilfov, CTPark A1 Km13