Zgarzi electronice - cum le folosesti pentru rezultate rapide

Publicat: oct 5, 2018

Categorie: Articole

Un comportamentul adecvat este esențial atât pentru oameni, cât și pentru animalele de companie, întrucât fac parte din familiile noastre și îi iubim ca atare. Cu toții vrem ca dragul nostru cățel să se comporte frumos cu noi, cu oaspeții noștri și cu străinii pe care îi întâlnește pe stradă. Dresajul este cheia deprinderii ”bunelor-maniere”.

Folosirea zgărzilor electrice este o metodă simplă, rapidă și eficientă de a-ți dresa cățelul. Acestea funcționează pe bază de stimul-răspuns, provocând o reacție imediată. Procesul solicită efort minim din partea dumneavoastră și a câinelui. În plus, aceste aparate electrice nu-i fac rău și nu-i provoacă durere. Sunt disponibile 6 tipuri de zgărzi în stoc. Aveți posibilitatea de alege pe cea care corespunde cel mai bine dimensiunilor și temperamentului câinelui dumneavoastră. Oferim produse care poartă marca celor mai buni producători de pe piață. Pentru instrucțiuni mai detaliate cu privire la modul de utilizare a zgărzilor de dresaj, consultați manualul, care poate fi achiziționat la noi.

Zgarda electronică

Principiul de funcționare este simplu: atunci când cățelul este hiperactiv și agitat, zgarda trimite un semnal sonor care să-l liniștească. Dacă semnalul sonor nu-și face efectul, zgarda vibrează, apoi generează un impuls electrostatic. Cățelul învață să asocieze comportamentul neadecvat cu impulsul electrostatic și se dezvață de acel comportament. Procedura nu este dureroasă. Cu ajutorul acestei zgărzi, plimbările în parc vor deveni o adevărată relaxare pentru tine și pentru cățel. Nu va mai alerga în toate direcțiile, nu va mai fugări toate animalele din parc și nu va mai speria copiii.

Zgarda vibratoare

Dacă nu vă place ideea de impuls electrostatic, puteți alege o zgardă care funcționează pe bază de vibrație și sunet. Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse, de diverse mărci.

Zgarda anti-lătrat

Câinele dumneavoastră obișnuiește să latre în cele mai neoportune momente? S-ar putea să vă incomodeze oaspeții, să nu vă lase să dormiți sau să lucrați și să-i deranjeaze pe vecini. Zgarda anti-lătrat este soluția pentru toate aceste mici inconveniențe. Acestea răspund la vibrațiile corzilor vocale printr-un semnal sonor, apoi printr-un impuls electric slab, care este inofensiv pentru cățel.

Zgarda anti-tragere lesă

Dacă cățelul dumneavoastră este hiperactiv și îi place să alerge în toate direcțiile, probabil că încearcă să scape de lesă. Acest lucru îl pune în pericol, de aceea, trebuie să vă asigurați că îl dezvățați de acest obicei. Zgarda anti-tragere lesă funcționează pe bază de vibrație sau impuls, care se activează atunci când cățelul încearcă să se debaraseze de lesă.

Zgărzi LED

Vremea este deseori un impediment pentru plimbările pe-afară. Totuși, niciunui cățel nu-i place să stea în casă toată ziua, mai ales unui hiperactiv! În cazul în care ieșiți noaptea sau pe timp de ceață, o zgardă LED vă este de mare ajutor. Datorită tehnologiei cu lumini LED, acest accesoriu vă va ajuta să nu vă pierdeți cățelul sau să-l găsiți ușor în întuneric sau în ceață.

Zgărzi GPS

Cu ajutorul unei zgărzi GPS, vă puteți asigura că n-o să vă pierdeți cățelul. Puteți conecta dispozitivul GPS la telefonul sau tableta dumneavoastră și astfel să-l urmăriți oricând și oriunde. Dacă cățelul dumneavoastră este explorator de felul său, acest accesoriu vă va fi de mare ajutor.

Chiar dacă au temperamente diferite, toți cățeii au un lucru în comun: nevoia de afecțiune și grijă. Asta presupune cât mai multe plimbări, jucării pentru câini, posibilitatea de a ”socializa” cu alți căței, precum și activități interactive. Pentru ca toate acestea să se desfășoare într-un mod relaxant și plăcut atât pentru cățel, cât și pentru dumneavoastră, trebuie să existe cooperare din partea lui. Zgărzile pentru dresaj, combinate cu mici recompense pentru câini, special create să vă ajute în dresaj, fac acest lucru posibil. Noi vă venim în ajutor cu accesorii de calitate, la un preț accesibil. Astfel, dresajul devine simplu li eficient, iar rezultatele – palpabile.