Compari.ro - ghid autentic de shopping

NOUTĂȚI PE BLOGUL NOSTRU

Blog

Instalare gard electronic

Într-unul dintre ultimele articole, v-am prezentat garduri electronice, la ce sunt folosite și cum le distingem. În articolul de astăzi, ne vom concentra asupra modului de instalare a acestora.

La ce vârstă poți să-i pui o zgarda electronică câinelui tău

Află recomandările veterinarilor despre vârsta optimală pentru a-i cumpăra o zgardă eletrică de dresaj (o zgradă antilătrat sau o lesă eletronică) câinelui tău.

Dresaj câine acasă: cum să folosești eficient zgarda dresaj

Dresajul câinilor acasă: 7 Metode eficiente de a-ți dresa patrupedul și a obține rezultate. Cum se folosește corect o zgardă de dresaj și o zgardă anti-lătrat.

Zgarzi electronice - cum le folosesti pentru rezultate rapide

Instrumente de dresaj potrivite pentru cainele tau: zgarda electronica, zgarda vibratoare, zgarda anti-latrat, zgarda anti-tragere lesa, zgarzi LED, zgarzi GPS.

Zgarda antilătrat pentru dresaj calmează câinele fără daune

Zgarda antilătrat ajută câinele dvs. să înceteze lătratul pe cale sănătoasă și vă ajută la soluționarea confilictelor cu vecinii care sunt deranjați de zgomot.

Cât de eficientă este zgarda electronică pentru dresaj?

În prezent, zgarda electronică pentru dresaj este unicul accesoriu eficient pentru dresajul câinelui tău. De ce? Pentru că zgărzile electronice implică mai puțin efort și timp.

Cum să luptăm cu disparițiile de câini

Zgarda electrică pentru dresaj te ajută să reduci hiperactivitatea patrupedului în locurile publice. Oferă afecţiune şi recompense dupa fiecare sesiune de dresaj.

Cum dezvatam cainele sa latre?

Vechiul proverb frantuzesc spuna ca nu il opresti pe caine sa latre si pe mincinosi sa minta Intelepciunea ucraineana a schimbarii spune ,cainele latra pentru ca nu stie sa cante.

Cum sa alegeti o zgarda de dresaj electrica

Daca animalul dvs nu va asculta si v-ati decis pentru zgarda electronica ca un mod de dresaj, atunci e nevoie sa va orientati in valul de produse de pe piata. Astazi ne vom uita la ce sa ne orientam atunci cand alegem o zgarda potrivita.

Tehnica de antrenament cu zgarda electrica

Dresarea unui câine cu o zgarda electronica ar putea fi impartita in doua faze. Prima faza are loc acasa unde câinele se familiarizeaza cu zgarda, nu se concentreaza asupra zgomotelor din jur si se concentreaza asupra dvs.